perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kestovaippahousut

Tee käsin, voi hyvin

Minun Tee käsin, voi hyvin -työni on kestovaippahousut. Tein Unicef-nukelleni pienimuotoiset vaipat, joten tuntui fiksulta viedä ideaa vähän pidemmälle. Vaippahousut ovat erittäin kätevät ja ne varmasti parantaisivat sekä helpottaisivat monien lapsiperheiden elämää. Ei tarvitsisi aina ostaa uusia ympäristöämme kuormittavia kertakäyttöisiä vaippoja. Kestovaipassa on myös muita etuja. Heijastinnauhan ansiosta lapsi on mahdollista erottaa myös pimeässä! Myös vaipan pirteä väri ja etuosaan ommeltu automerkki tekevät tuotteesta mielenkiintoisen ja hauskan. 

Kestovaipat ovat varmasti myös mukavat päällä, sillä sisäpuoli on pehmeää ja miellyttävää fleece-kangasta. Ulkopuoli on kestävää coretexia. Kyseinen kangas on myös vahvaa, joten se kestää lapsen vähän vauhdikkaammatkin leikit. Myös kiinnitysmenetelmä on helppo ja kätevä. Kestovaippa on helpoo pakata mukaan, toisinkuin isot vaippapaketit. Kokonaisuudessaan kestovaippahousut ovat siis kaikin puolin kannattava hanke! 

Työtä oli kiva tehdä, sillä en ole koskaan ennen tehnyt mitään vastaavaa. Vaikein, mutta silti mielestäni miellyttävin osuus työssä oli suunnittelu. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti